Avaliações de Cafetaria de Verse Pieper Nuenen

Avaliações recentes

5.0
Lammers
6 julho 2024
Petra
5 julho 2024
Rob van den Nieuwenhof
28 junho 2024
Genieter uit Nuenen
29 maio 2024
Yolande
27 maio 2024

Heerlijke frites

Pieper fan!!
18 maio 2024
Frank
20 abril 2024

Helaas mijn frikandel vergeten

Ans
18 abril 2024

Spareribs waren overheerlijk!! Jammer dat het wat koud was. Vorige keer waren ze een stuk warmer.

Martijn
17 abril 2024

Heerlijke spareribs gegeten!

Nicky
17 abril 2024

Beste spareribs ooit

Jesse
17 abril 2024

Heerlijke spare-ribs, echt van genoten. Goede smaak en super mals. 10/10 zou het de volgende keer weer bestellen

Annelieke Corver-Verlee
17 abril 2024

Erg lekkere spareribs.

L.huijser
17 abril 2024

Goede kwaliteit en voor herhaling vatbaar.

jos
11 abril 2024

Sparerib schotel en diverse andere snacks gehaald, super lekker. Friet zoals altijd ook erg lekker. Ga zo door zou ik zeggen , TOP !!!!!

Richard
11 abril 2024

Topfriet zoals altijd! Tot de volgende keer :)

Jos de Greef
10 abril 2024

Was lekker. Voor herhaling vatbaar.

Melanie Dumay
7 abril 2024

Top! Mooie zaak en super vriendelijk personeel

Nicole
29 março 2024

Lekker hoor! Knapperige, smaakvolle friet.

Brigitte Oomens
24 março 2024

Heerlijke friet en snacks en vooral zeer vriendelijke bediening.

Helmie
19 março 2024

Heerlijke verse friet, wij rijden er graag een paar dorpen voor voorbij!

MS
16 março 2024

De afgelopen weken erg wisselende kwaliteit. Gisteren te donkere friet en niet gevoel verse friet te hebben.

John Geven
2 março 2024

Was gewoon goed!

jos
28 janeiro 2024

Lekkere friet, snelle vriendelijke service

Biemans
23 janeiro 2024

Heerlijke friet en vooral de bamibal en sparerib zijn erg lekker!

Eefje
21 janeiro 2024

Helemaal top!

Peter
18 janeiro 2024

Vriendelijke bediening (zoals gewoonlijk), lekkere friet en goede snacks. Eigenares altijd bereid een stapje extra te doen voor de klant.

Peter
5 janeiro 2024

Lekkere frietjes en bestelling stond prima op tijd klaar.

Eefje
4 janeiro 2024

Heerlijk vers als altijd, precies goed gebakken en vriendelijk personeel. Top!

Sjefke
21 dezembro 2023

Lekkere snacks, heerlijke frites!

Sanne
20 dezembro 2023

Uitstekende friet en snacks zeer schone zaak en hele vriendelijke mensen echt een aanrader

Frank
11 dezembro 2023

Fijne website. Precies op tijd klaar. En het belangrijkste, goede verse friet en lekkere snacks.

Caroline Sins
10 dezembro 2023

Snel en lekker

Kitty
2 dezembro 2023

Online besteld, bij binnenkomst op het afgesproken tijdstip was de bestelling klaar, geen wachttijd en meteen weer naar huis om te smikkelen !

Peter
26 novembro 2023
J.
12 novembro 2023
Koen
21 outubro 2023

Bestelling netjes op tijd klaar. Friet erg goed gebakken en hamburger smaakte ook goed!

Yessica
20 outubro 2023

Lekker eten. Gelukkig vroegen we bij het ophalen wel of de frikandel speciaal echt zoals gevraagd zonder uien was. Dit was niet het geval, maar hebben ze ter plekke dus nog goedgemaakt.

Biemans
20 outubro 2023

Was weer top, zoals gewoonlijk! Tot de volgende :)

Mascha
20 outubro 2023

Netjes optijd klaar. En smaakt zo lekker dat je gewoon niet kunt stoppen met eten.

Betty
16 outubro 2023

Zoals altijd topkwaliteit! Heerlijke verse friet en snacks. En Sandra en haar team zijn altijd vriendelijk en vrolijk. 👍🏻

Mascha
13 outubro 2023

Was weer erg lekker. Alleen apart dat de xl speciaal niet gevuld is maar de speciaal er langs ligt. Maar verder super!!

Eefje
3 outubro 2023
Rob
29 setembro 2023

Hoor mensen over ‘wanneer is t klaar?’ Dus…practice what you preach.

Frank mennen
17 setembro 2023

Het was de eerste keer dat we zo via internet bestelden en dit is goed bevallen omdat het netjes klaar stond toen ik het kwam ophalen

Tess
2 setembro 2023

De friet was niet krokant, de smulrol was te lang gebakken. Personeel was erg vriendelijk.

Wout Scheepens
1 setembro 2023
Biemans
26 agosto 2023

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Goede hoeveelheid voor een juiste prijs 👍🏼 Fijn personeel!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

fam vd Biggelaar
25 agosto 2023

We komen graag weer terug!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn tot de volgende groeten team de Verse Pieper

Michelle
24 agosto 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👌

Nicky
20 agosto 2023

Goede cafetaria, lekker eten en vriendelijk personeel

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen we waarderen je mening enorm tot gauw groeten team de Verse Pieper

Irma Jansen
11 agosto 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👌

Stephan
6 agosto 2023

Ondanks de drukte bestelling op tijd klaar & smaakte goed!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Druk was het inderdaad fijn dat u tevreden was tot gauw groeten team de Verse Pieper

Mascha
3 agosto 2023

Netjes op de tijd klaar. Smaakte weer lekker!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn om te horen tot de volgende groetjes team de Verse Pieper

M
25 julho 2023
André Jansen
1 julho 2023

Super goede spareribs en gehaktballen. Deze cafetaria is een aanvulling voor het plein.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

Kim
22 junho 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Tielbeek
16 junho 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

J
11 junho 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Jolanda
4 junho 2023

De lekkerste spareribs ooit!!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

Suzanne
13 maio 2023

We hebben heerlijk gegeten. De burgers zijn erg lekker en ook de spareribs vielen goed in de smaak. De frietjes waren lekker en gelukkig niet te vet.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Suzanne fijn om te horen dat het eten in de smaak valt tot gauw groeten team de Verse Pieper

J
13 maio 2023

Prima frites. Goede snacks. Goede en snelle service. Via Internet bestellen is ideaal

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn om te horen we doen ons uiterste best tot gauw groeten team de Verse Pieper

Peter
8 maio 2023

Dik tevreden. Goede kwaliteit, en netjes op tijd klaar. Een aanrader.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen bedankt tot gauw groeten team de Verse Pieper

Maikel
26 abril 2023

Heerlijke friet!!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

Peter
25 abril 2023

Ik was dik tevreden. Mooi optijd klaar, en goede kwaliteit.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

J
22 abril 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

J
17 abril 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Jose
27 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Ursula van den Broek
26 março 2023

Super lekkere spareribs! En botermals.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Ursula goed om te horen groeten team de Verse Pieper

Peter
26 março 2023

Heerlijke friet en snacks! Daarnaast vriendelijk personeel en zeer goede service. Deze Verse Pieper is iedereen aan te raden.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Peter dat zijn nog eens berichten fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Heleen
19 março 2023

Snelle service en heerlijke friet!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Heleen fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Frank
17 março 2023

Heerlijke friet en snacks

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Frank fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Coby vd meijden
11 março 2023

Heerlijke friet en snacks!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Coby fijn om te horen tot gauw Team de Verse Pieper

Maarten
11 março 2023

Goede friet en vriendelijke ontvangst

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Maarten leuk om te horen dankje tot gauw Team de Verse Pieper

J
4 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Johan
2 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Vincent
10 fevereiro 2023

Heerlijke verse friet. Bestellen via website werkt goed. Bestelling klaar op afgesproken tijdstip.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Vincent fijn om te horen tot gauw Team de verse Pieper

Hetty van de Water
27 janeiro 2023

Bestelling online geplaatst. Werkt heel fijn. Stond precies op afgesproken tijd klaar! We hebben lekker gegeten. Huisgemaakte bamibal smaakte heerlijk. Echte aanrader! Vriendelijk personeel. We komen zeker terug!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hallo hetty dank je voor de leuke recentie Graag tot ziens in de verse pieper Groeten team de verse pieper

Ursula van den broek
26 janeiro 2023

Heerlijke frietjes. Vers gesneden en gebakken en dat proef je. Aanwinst voor Nuenen. Vriendelijk personeel en schone zaak. Je ziet weer altijd rond etenstijd mensen in de zaak staan te wachten.Ga zo door!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi ursela dank je voor het bericht Wij proberen zoals jij ook aangeeft de kwaliteit hoog te houden nogmaals bedankt voor de review Graag tot ziens in de verse pieper

Jan pieter van der laan
21 janeiro 2023

Zeer nette cafetaria met vriendelijk personeel spare ribs zijn erg lekker Zeker een aanrader

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Bedankt jan pieter Voor de rieview Nog veel sucses met je nieuwe zaak en tot ziens in de verse pieper Groeten team de verse pieper

Jan van Keulen
5 janeiro 2023

Lekkere verse friet met door het huisgemaakte stoofvlees. Nu al meerdere keren een hamburger van de plaat besteld, zeker een aanrader!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Beste jan Fijn om te horen dat je onze eigengemaakte stoofvlees en hamburgers lekker vind. graag tot ziens bij de verse pieper groeten team de verse pieper

Nick van
1 janeiro 2022

Waren 2 dingen vergeten uit de bestelling. Is nu al de tweede keer dat we hier bestellen en 2 keer iets vergeten. Helaas de laatste keer voor ons

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Goedemorgen nick spijtig om te horen dat er iets mis is gegaan.wel jammer dat je gister niks gezegd heb over de eerste keer dan hadden we gelijk de vergisssing recht kunnen zetten . wij kunnen dit namelijk ook zien in het voorraad systeem neem even de moeite on langs te komen zodat we het oplossen . Groet team de verse pieper

Kitty
1 janeiro 2022

Kwaliteit van het eten is heel erg goed. Voor het eerst online besteld en het eten was precies op tijd klaar.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen kitty tot ziens Team de verse pieper

Tyronne
16 dezembro 2022

Super verse friet en heerlijke bamiballen uit eigen keuken.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen Tyrone dat je lekker gegeten hebt Groet team de verse pieper