Avaliações de Cafetaria de Verse Pieper Nuenen

Avaliações recentes

5.0
Suzanne
13 maio 2023

We hebben heerlijk gegeten. De burgers zijn erg lekker en ook de spareribs vielen goed in de smaak. De frietjes waren lekker en gelukkig niet te vet.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Suzanne fijn om te horen dat het eten in de smaak valt tot gauw groeten team de Verse Pieper

J
13 maio 2023

Prima frites. Goede snacks. Goede en snelle service. Via Internet bestellen is ideaal

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Heel fijn om te horen we doen ons uiterste best tot gauw groeten team de Verse Pieper

Peter
8 maio 2023

Dik tevreden. Goede kwaliteit, en netjes op tijd klaar. Een aanrader.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen bedankt tot gauw groeten team de Verse Pieper

Maikel
26 abril 2023

Heerlijke friet!!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

Peter
25 abril 2023

Ik was dik tevreden. Mooi optijd klaar, en goede kwaliteit.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen tot gauw groeten team de Verse Pieper

J
22 abril 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

J
17 abril 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Jose
27 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Ursula van den Broek
26 março 2023

Super lekkere spareribs! En botermals.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Ursula goed om te horen groeten team de Verse Pieper

Peter
26 março 2023

Heerlijke friet en snacks! Daarnaast vriendelijk personeel en zeer goede service. Deze Verse Pieper is iedereen aan te raden.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Peter dat zijn nog eens berichten fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Heleen
19 março 2023

Snelle service en heerlijke friet!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Heleen fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Frank
17 março 2023

Heerlijke friet en snacks

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Frank fijn om te horen groeten team de Verse Pieper

Coby vd meijden
11 março 2023

Heerlijke friet en snacks!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Coby fijn om te horen tot gauw Team de Verse Pieper

Maarten
11 março 2023

Goede friet en vriendelijke ontvangst

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Maarten leuk om te horen dankje tot gauw Team de Verse Pieper

J
4 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Johan
2 março 2023
Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

👍

Vincent
10 fevereiro 2023

Heerlijke verse friet. Bestellen via website werkt goed. Bestelling klaar op afgesproken tijdstip.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi Vincent fijn om te horen tot gauw Team de verse Pieper

Hetty van de Water
27 janeiro 2023

Bestelling online geplaatst. Werkt heel fijn. Stond precies op afgesproken tijd klaar! We hebben lekker gegeten. Huisgemaakte bamibal smaakte heerlijk. Echte aanrader! Vriendelijk personeel. We komen zeker terug!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hallo hetty dank je voor de leuke recentie Graag tot ziens in de verse pieper Groeten team de verse pieper

Ursula van den broek
26 janeiro 2023

Heerlijke frietjes. Vers gesneden en gebakken en dat proef je. Aanwinst voor Nuenen. Vriendelijk personeel en schone zaak. Je ziet weer altijd rond etenstijd mensen in de zaak staan te wachten.Ga zo door!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Hoi ursela dank je voor het bericht Wij proberen zoals jij ook aangeeft de kwaliteit hoog te houden nogmaals bedankt voor de review Graag tot ziens in de verse pieper

Jan pieter van der laan
21 janeiro 2023

Zeer nette cafetaria met vriendelijk personeel spare ribs zijn erg lekker Zeker een aanrader

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Bedankt jan pieter Voor de rieview Nog veel sucses met je nieuwe zaak en tot ziens in de verse pieper Groeten team de verse pieper

Jan van Keulen
5 janeiro 2023

Lekkere verse friet met door het huisgemaakte stoofvlees. Nu al meerdere keren een hamburger van de plaat besteld, zeker een aanrader!

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Beste jan Fijn om te horen dat je onze eigengemaakte stoofvlees en hamburgers lekker vind. graag tot ziens bij de verse pieper groeten team de verse pieper

Nick van
1 janeiro 2022

Waren 2 dingen vergeten uit de bestelling. Is nu al de tweede keer dat we hier bestellen en 2 keer iets vergeten. Helaas de laatste keer voor ons

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Goedemorgen nick spijtig om te horen dat er iets mis is gegaan.wel jammer dat je gister niks gezegd heb over de eerste keer dan hadden we gelijk de vergisssing recht kunnen zetten . wij kunnen dit namelijk ook zien in het voorraad systeem neem even de moeite on langs te komen zodat we het oplossen . Groet team de verse pieper

Kitty
1 janeiro 2022

Kwaliteit van het eten is heel erg goed. Voor het eerst online besteld en het eten was precies op tijd klaar.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen kitty tot ziens Team de verse pieper

Tyronne
16 dezembro 2022

Super verse friet en heerlijke bamiballen uit eigen keuken.

Reacção a Cafetaria de Verse Pieper

Fijn om te horen Tyrone dat je lekker gegeten hebt Groet team de verse pieper